Germencik İlçe Devlet Hastanesi Değerlendirme Toplantısı Gerçekleştirildi
27 Aralık 2022

İl Sağlık Müdürümüz Dr. Osman AÇIKGÖZ Başkanlığında, Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanı Op.Dr.Reha ARSAN, Personel Hizmetleri Başkanı Dr. Mete ERKİ, Destek Hizmetleri Başkanı Selim ÖZEN, Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkan Yardımcısı Op.Dr.Hakan BULUT, Personel Hizmetleri Başkan Yardımcısı Harun DOĞRUÖZ, Atatürk Devlet Hastanesi Başhekimi Op.Dr. Niyazi KOCAKAPLAN ve Hastane yönetiminin katılımı ile Atatürk Devlet Hastanemize bağlı olarak hizmet vermekte iken ayrılan Germencik İlçe Devlet Hastanesiyle ilgili değerlendirme toplantısı gerçekleştirildi.

Toplantı da; yeni idari yapısı ile D rolünde 25 yatak kapasitesi ve 3 Diş Üniti ile hizmet verecek olan Germencik Devlet Hastanesinde yürütülecek olan çalışmalarla ilgili değerlendirmelerde bulunuldu.

• DSC_1440.JPG
  • DSC_1436.JPG