İl Sağlık Müdürümüz Aydın Ağız ve Diş Sağlığı Merkezini Ziyaret Etti
23 Kasım 2022

İl Sağlık Müdürümüz Dr. Osman AÇIKGÖZ, Toplum Ağız ve Diş Sağlığı Haftası”’ ve “’Diş Hekimleri Günü”münasebetiyle Aydın Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi’ni (ADSM) ziyaret etti.

Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanı Op. Dr. Reha ARSAN, Sağlık Hizmetleri Başkanı Uzm. Dr. Mustafa EKİCİ, Personel Hizmetleri Başkanı Dr. Mete ERKi ve Destek Hizmetleri Başkanı Selim ÖZEN, Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkan Yardımcısı Opr.Dr. Hakan BULUT, Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Başhekimi Dt. Bahadır TURGUT, Merkez Başhekim Yardımcısı Dt. Ömer YILDIZ, Merkez İdari Mali İşler Müdürü Engin TOKSOY’’un eşlik ettiği ziyarette İl Sağlık Müdürümüz; Ağız ve Diş Sağlığı Merkezimizde özveriyle görev yapan hekimlerimizin Toplum Ağız ve Diş Sağlığı Haftası”’ ve “’Diş Hekimleri Günü’nü kutladılar.

• DSC_0287.JPG
  • DSC_0272.JPG