Aydın Atatürk Devlet Hastanesi 6.Tur Evde Sağlık Hizmetleri Hemşireliği Sertifikalı Eğitim Programı Başladı
14 Kasım 2022

İlki 2017 yılında düzenlenen “Evde Sağlık Hizmetleri Hemşireliği Sertifikalı Eğitim Programı” nın 6. tur açılış töreni; İl Sağlık Müdürümüz Dr. Osman AÇIKGÖZ, Hizmet Başkan ve Başkan Yardımcıları, Aydın Atatürk Devlet Hastanesi Başhekimi, Başhekim Yardımcıları, Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü ve İdari Mali Hizmetler Müdürü’nün katılımları ile İl Sağlık Müdürlüğü eğitim salonunda gerçekleştirildi.

İl Sağlık Müdürümüz Dr. Osman AÇIKGÖZ, açılış konuşmalarında; mesleki bilgi ve becerilerin geliştirilmesinde yaşam boyu öğrenme programları kapsamında sertifikalı eğitim programlarının önemine dikkat çekerek, kursiyere başarı temennilerinde bulundu.

Muğla, Uşak, Isparta İlleri ile Müdürlüğümüze bağlı Sağlık Tesislerinde görevli 11 kursiyer katılım sağlayacaktır. 09.12.2022 tarihine kadar devam edecek olan sertifikalı eğitim programının teorik ders sürecini takiben kursiyerler; klinik saha uygulama çalışmalarını, yoğun bakım uygulamaları ve ev ziyaretleri ile rotasyon halinde tamamlayacaktır. Programa ders katılım devamlılığı gösteren ve eğitim programının son günü çoktan seçmeli başarı değerlendirme sınavında 70 ve üzeri sınav notu alan kursiyerlere sertifikaları düzenlenecektir.

Aydın Atatürk Devlet Hastanesi’nin düzenlemiş olduğu sertifikalı eğitim programı aracılığıyla şimdiye kadar 52 kursiyere sertifikaları teslim edilmiş olup; Mayıs ayında gerçekleştirilen ilk resertifikasyon sınavı ile 6 kişinin sertifika geçerlilik süreleri uzatılmıştır.

• DSC_0502.JPG
  • DSC_0497.JPG