Kuşadası Devlet Hastanesinde Sağlık Turizmi Eğitim ve Değerlendirme Toplantısı Gerçekleştirildi
07 Ekim 2022

Kuşadası Devlet Hastanesinde Sağlık Turizmi Eğitim ve Değerlendirme Toplantısı gerçekleştirildi.
     İl Sağlık Müdürümüz Dr. Osman AÇIKGÖZ başkanlığında gerçekleştirilen Sağlık Turizmi Eğitim ve Değerlendirme Toplantısına Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanı Op.Dr.Reha ARSAN, Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkan Yardımcısı Op.Dr.Hakan BULUT, Kuşadası Devlet Hastanesi, Söke Fehime Faik Kocagöz Devlet Hastanesi, Didim Devlet Hastanesi ile Aydın Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi Başhekim, İdari ve Mali İşler Müdürü, Bilgi İşlem, Fatura, Hasta Kayıt ve Sağlık Turizmi birim sorumlu personelleri, Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanlığı personelleri katıldı.
     Sağlık Turizmi Koordinasyon ve Yabancı Uyruklu Hastalar Birim Sorumlusu Oğuzhan KAYA, Fatura ve Muhasebe Uzmanı Ali YILDIRIM tarafından verilen eğitim de; Sağlık turizmi, turistin sağlığı ve diğer yabancı uyruklu hastaların hizmet süreçleri, sınıflandırılması, kayıt, alacak takip, faturalandırma, muhasebeleştirme vb. iş ve işlemlerine yönelik ilgili yönetici ve personele eğitim verilmesi ve hastanelerin yerinde değerlendirilmesi konularına değilinilirken karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu.

• IMG_20221005_150308.jpg
  • IMG_20221005_101617.jpg