İl Sağlık Müdürümüz Başkanlığında Sağlık Çalıştayı Gerçekleştirildi
28 Eylül 2022

İl Sağlık Müdürümüz Dr. Osman AÇIKGÖZ;  Hizmet Başkanları, Kamu Hastaneleri Başhekim, Başhekim Yardımcıları, İdari Mali Hizmetler Müdürleri, Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürlerinin katılımı ile sağlık çalıştayında bir araya geldi

Toplantı da; Sağlık Bakanlığımız tarafından detayları kamuoyu ile paylaşılan ’Beyaz Reform’ Döner Sermaye Ek Ödemesi Yönetmeliği, son dönemde yaşanan özel sektörden kamuya dönüşler ile ilgili değerlendirmelerde bulunuldu.

Pandemi dönemi sonrasında normale dönüş süreçleri değerlendirilerek hastanelerin, Poliklinik ve acil muayene başvuru sayıları, Acil Servisler, sevkler,ameliyatlar, yataklı servisler ve yoğun bakım doluluk oranları ve genel sağlık hizmetlerinin iş ve akış süreçleri gözden geçirilerek yapılacak olan yeni planlamalar, yeni dönemin kazanımlarıyla birlikte, ilimizde vatandaşlarımıza sunulacak olan sağlık hizmetinin kalitesinin daha da artması sağlanacaktır.

Özellikle son dönemde ilimize atanan hekimlerin artmasıyla birlikte hastanelerimizdeki branş eksikliği ortadan kalkacak ve sunulan sağlık hizmetinin en üst düzeyde verilmesi için gerekli tedbirler masaya yatırıldı.

• DSC_0566.JPG
  • DSC_0412.JPG