Özel Hastane ve Tıp Merkezlerinin Yöneticileri İle Değerlendirme Toplantısı Gerçekleştirildi
25 Mayıs 2022

İl Sağlık Müdürümüz Dr. Osman AÇIKGÖZ Başkanlığında, Sağlık Hizmetleri Başkanımız Uzm.Dr.Mustafa EKİCİ, Sağlık Hizmetleri Başkan Yardımcısı Uzm.Dr.Leman Özlem ÖZASLANTAŞ'ın katılımlarıyla ilimizdeki Özel Hastanelerin ve Tıp Merkezlerinin Başhekimleri, Mesul müdürleri ile Değerlendirme Toplantısı  gerçekleştirdi.

Toplantıda İlimiz özel hastanelerinin sezeryan oranlarının düşürülmesi, Erişkin ve Yenidoğan Yoğun bakım değerlendirmeleri, Acil Servis hasta kabul ve ücret politikasının görüşülmesi, Sağlıkta Dönüşüm Projesi olan Sağlık Tesisleri Denetim ve İzleme Sistemi  (DEN-İZ) hakkında bilgilendirmelerde bulunularak, CİMER şikâyetlerinin değerlendirilmesi ve istatistikleriyle ilgili değerlendirmelerde bulunuldu.

• DSC_0459.JPG
  • DSC_0483.JPG