14 Mart Tıp Bayramı Kutlu Olsun
16 Mart 2022

14 Mart Tıp Bayramı Kutlu Olsun

Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın himayelerinde, Sağlık Bakanımız Sayın Dr. Fahrettin Koca'nın katılımlarıyla; Beştepe Millet Kongre ve Kültür Merkezi'nde 14 Mart Tıp Bayramı etkinliği düzenlendi.
Etkinliğe ilimizi temsilen İl Sağlık Müdürümüz Dr. Osman AÇIKGÖZ ve ilimizdeki başarılı çalışmalarıyla Aydın Atatürk Devlet Hastanesi Acil Servis Sorumlu Hekimi Dr. Engin Öztürk ve Didim Devlet Hastanesinde görevli Hemşire Yeter ALACAM katıldı.

Ayrıca 14 Mart Tıp Bayramı nedeniyle İl Sağlık Müdürümüz Dr. Osman AÇIKGÖZ, Başkanlarımız, Merkez Hastane Başhekimlerimiz, İlimizde yılın hekimi seçilen Dr. Engin Öztürk ve yılın hemşiresi seçilen Hemşire Yeter ALACAM,  Valimiz Sayın Hüseyin AKSOY’u makamında ziyaret ederek çiçek takdim ettiler.

Aydın Valimiz Sayın Hüseyin AKSOY,  sağlık hizmet sunumunda göstermiş oldukları üstün gayret ve başarılardan dolayı Yılın Doktoru ve Yılın Hemşiresi seçilen personellerimize Başarı Belgesi takdim etmişlerdir.
Sayın Valimiz sağlık hizmetlerini vatandaşlarımıza ulaştırmada mesai mefhumu gözetmeksizin büyük bir özveri ile görev yapan hekimlerimizin ve tüm sağlık çalışanlarımızın 14 Mart Tıp Bayramını kutlayarak, hekimlerimize ve sağlık çalışanlarına teşekkür etti.

• 6.jpeg
  • 4.jpeg