2022 Yılı Aydın İli Diyaliz Eğitim ve Resertifikasyon Sınav Duyurusu
03 Mart 2022

Aydın ilimizde faaliyet gösteren yetkili diyaliz eğitim merkezi Adnan Menderes Üniversitesi Tıp Fakültesi Uygulama ve Araştırma Hastanesi Diyaliz Eğitim Merkezi'nin 2022 yılı diyaliz sertifikasyon eğitim ve resertifikasyon sınav programları belirlenmiştir.

Resertifkasyon sınav başvurusu için dilekçe, resertifikasyon başvuru formu, kimlik fotokopisi, diyaliz sertifikası fotokopisi (aslı gibidir onaylı) ve sertifikasını başka illerdeki Diyaliz Eğitim Merkezlerinden almış ancak Coronavirüs (Covid-19)  pandemisi nedeniyle ilimizde sınava girmek isteyen kişiler için ikametgah belgesi gerekmektedir.

Diyaliz Sertifikasyon Eğitimi ve resertifikasyon sınavı başvuruları ikamet edilen İl Sağlık Müdürlüklerine yapılmaktadır.

Not: Bakanlığımız Sağlık Hizmetleri Genel Müdürlüğü'nün internet sitesi https://shgm.saglik.gov.tr/ "Duyurular" bölümünde yetkili tüm Diyaliz Eğitim Merkezlerinin güncel duyuruları yayımlanmaktadır.

adnan-menderes-uygulama-ve-arastirma-hastanesi-diyaliz-egitim-merkezi-2022-yilina-ait-planlanan-diyaliz-resertifikasyon-sinav-programidocx.docx

Resertifikasyon Başvuru Formu.xls
7873,hemodiyaliz-egitim-basvuru-formuxlsx.xlsx
2022 Yılı Diyaliz Eğitim Planı.pdf