Dijital Hastane Değerlendirme Toplantısı Gerçekleştirildi
11 Şubat 2022

Hastanelerimizin dijital seviyelerinin arttırılması ve Dijital Hastane Seviye 6 ve Seviye 7 hedeflerine ulaşılması amacıyla Müdürlüğümüz Sağlık Bilgi Sistemlerinin dijital hastane değerlendirme toplantısı gerçekleştirildi.

İl Sağlık Müdürümüz Dr. Osman AÇIKGÖZ ve Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanımız Op.Dr. Reha ARSAN, Başkan Yardımcımız Op.Dr.Hakan BULUT, ilimiz sağlık tesisleri Başhekimlerinin katılımlarıyla gerçekleştirilen toplantı da, HIMSS Türkiye Direktörü Dr. İlker Köse;  "2022 HIMSS EMRAM Hedeflerimiz ve Yol Haritası" başlıklı sunumunda Dijital Hastane Seviye 6 için Yol Haritası ile Dijital Hastane Seviye 6 revalidasyonu ve Seviye 7 gereksinimleri anlatarak, hastanelerin izlemeleri gereken adımları paylaştı.

Aydın Valimiz Hüseyin Aksoy’un talimatı ve başkanlığında İl Sağlık Müdürlüğü’müzün koordinasyonunda Engelli ve Süreğen Hastalıklar Bilgi Yönetim Sistemiyle ilgili HIMSS yetkililerine sunum gerçekleştirildi.

• DSC_0040.JPG
  • DSC_0047.JPG