Söke Fehime Faik Kocagöz Devlet Hastanesi Değerlendirme Toplantısı Gerçekleştirildi
04 Şubat 2022

İl Sağlık Müdürümüz Dr. Osman AÇIKGÖZ, Hizmet Başkanlarımızla Söke Fehime Faik Kocagöz Devlet Hastanesini ziyaret ederek, 2021 yılı genel değerlendirme toplantısı gerçekleştirdi.

Hastane toplantı salonunda gerçekleştirilen Değerlendirme toplantısında Hastane Başhekimi Uzm.Dr. Hasibe ÖZGEÇEN DİNCEL; hastane istatistikleri, mali ve genel durum, hasta ve çalışan memnuniyeti, hastane faaliyetleri, 2021 yılındaki yapılan çalışmalar ve ilerleyen süreçte yapılması planlanan projelerle ilgili bilgi paylaşımında bulundu.

Toplantıda ayrıca Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanımız Op.Dr.Reha ARSAN tarafından, servis ve yoğun bakım doluluk oranları, genel sağlık hizmetlerinin işleyiş, gibi konuları içerek detaylı bir sunum gerçekleştirilerek karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu.

Gerçekleştirilen sunumların ardından İl Sağlık Müdürümüz Acil Servis, yoğun bakım, Doğumhane, gebe sınıfı ile servisleri ziyaret ederek hasta ve hasta yakınlarına geçmiş olsun dileklerini, sağlık çalışanlarımıza da özverili çalışmalarından dolayı teşekkürlerini iletti.

Bakanlığımız tarafından oluşturulan heyet tarafından değerlendirilen ve Anne Dostu Hastane Programı kapsamında gerekli tüm eğitimleri alan nitelikli sağlık personeli ile anne sağlığı hizmetlerinin niteliği ve niceliği arttırılarak anne adaylarının güvenli, kaliteli doğum hizmetine ulaşmalarını sağlayan Söke Fehime Faik Kocagöz Devlet Hastanesi’nin  'Anne Dostu Hastane' belgesi de  değerlendirme toplantısı sonrasında İl Sağlık Müdürümüz Dr.Osman AÇIKGÖZ tarafından Hastane Başhekimi Uzm.Dr. Hasibe ÖZGEÇEN DİNCEL’e teslim edildi.