Kuşadası İlçe Değerlendirme Toplantısı Gerçekleştirildi
28 Ocak 2022

İl Sağlık Müdürümüz Dr. Osman AÇIKGÖZ, Hizmet Başkanlarımızla Kuşadası Devlet Hastanesini ve Kuşadası İlçe Sağlık Müdürlüğünü ziyaret ederek, 2021 yılı genel değerlendirme toplantısı gerçekleştirdi.
          İlk olarak Kuşadası Devlet Hastanesi toplantı salonunda gerçekleştirilen Değerlendirme toplantısında  Hastane Başhekimi Uzm. Dr. Türker Yılmaz tarafından Hastanede yürütülen Sağlık Turizmi ile ilgili ve  2021 yılı hastane verilerini içeren detaylı bir sunum gerçekleştirilirken hastanenin genel işleyişleri,Bütçe ve mali durumu, covid salgın sürecindeki çalışmalar, aşı uygulamaları vb. konular da ele alındı. 2022 yılında yapılacak olan çalışmalarında planlandığı toplantıda nitelikli sağlık hizmeti sunumunun sürekliliğinin sağlanmasıyla ilgili karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu. İl Sağlık Müdürümüz ayrıca yoğun bakım ve servisleri ziyaret ederek hasta ve hasta yakınlarına geçmiş olsun dileklerini,  sağlık çalışanlarımıza da özverili çalışmalarından dolayı teşekkür etti.

Kuşadası Devlet Hastanesi Değerlendirme toplantısı sonrası İl Sağlık Müdürümüz ve Hizmet Başkanlarımız Kuşadası İlçe Sağlık Müdürlüğünü de ziyaret ettiler. İlçe Sağlık Müdürü Dr. Sedat EKİZ tarafından yapılan sunum eşliğinde ilçe bazında pandemi süreci çalışmaları, aşı oranları, rutin sağlık hizmetleri ile ilgili konular İstatistikî veriler ele alınarak karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu.