5.Evde Sağlık Hizmetleri Hemşireliği Sertifikalı Eğitim Programı Başladı
10 Ocak 2022

Beşincisi planlanan ‘Evde Sağlık Hizmetleri Hemşireliği Sertifikalı Eğitim Programı’ 10.01.2022 tarihinde başladı.

Atatürk Devlet Hastanesi Evde Sağlık Hizmetleri Hemşireliği Sertifikalı Eğitim Programı açılışı İl Müdürümüz Dr. Osman AÇIKGÖZ, Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanı Op.Dr. Reha ARSAN, Personel Hizmetleri Başkanı Mete ERKİ, Hastane Başhekimi Op.Dr. Niyazi KOCAKAPLAN, Başhekim yardımcıları, Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü ve İdari Ve Mali Hizmetler Müdürü’nün katılımlarıyla gerçekleştirildi.

10 Ocak-4 Şubat 2022 tarihleri arasında sürecek olan ve ülkemizin çeşitli illerinden gelen 11 hemşirenin katıldığı, teorik ve laboratuvar uygulamaları, evde sağlık hizmetleri uygulamaları, yoğun bakım uygulamaları eğitimlerinin verileceği program sonrasında hemşirelere sertifikaları takdim edilecek.

• DSC_2839.JPG
  • DSC_2853.JPG