İl Sağlık Müdürümüz Karacasu İlçe Entegre Hastanesi inşaatında incelemede bulundu
18 Aralık 2021

Bakanlığımız yatırım programı kapsamında İlimiz Karacasu ilçesintde inşaa edilecek olan Karacasu Entegre İlçe Devlet Hastanesinin (10 Yataklı) yer tesliminin Sağlık Yatırımları Genel Müdürlüğünce 15.11.2021 tarihinde yapılmasının ardından inşaat çalışmalarına başlandı.
     İl Sağlık Müdürümüz Dr. Osman AÇIKGÖZ, Karacasu ilçesinde yapımı devam eden ilçe entegre hastanesinde yerinde incelemelerde bulunarak, çalışmalarla ilgili yetkililerden bilgi aldı.
Hastane inşaatının hızla sürdürüldüğünü kaydeden İl Sağlık Müdürümüz 500 iş günü içerisinde tamamlanması planlanan entegre hastanenin vatandaşların hizmetine bir an önce sunulması için gayret gösterildiğini belirtti.

• 1.jpeg
  • 2.jpeg