Sağlık Bakanımız Dr. Fahrettin Koca, Bölge Değerlendirme Toplantısı
22 Eylül 2020

İl Sağlık Müdürümüz Dr. Osman AÇIKGÖZ, Sağlık Bakanımız Sayın Dr. Fahrettin Koca’nın başkanlığında, İzmir’de gerçekleştirilen bölge İl Değerlendirme Toplantısına katıldı.

Toplantıda Sayın Bakanımıza, İl Sağlık Müdürümüz tarafından İlimizdeki sağlık yatırımları, sağlık hizmet sunumu ve koronavirüs ile mücadele kapsamında ilimizde yürütülen çalışmalar ve son durum ile ilgili sunum gerçekleştirildi.

Toplantıya Sağlık Bakan Yardımcısı Halil ELDEMİR, Sağlık Hizmetleri, Acil Sağlık Hizmetleri ve Halk Sağlığı Hizmetleri Genel Müdürleri, Saha Koordinatörleri, Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanımız Dr.Aslı CANDAL, Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkan V. Op.Dr. Reha ARSAN, Sağlık Hizmetleri Başkanımız Dr. Mete ERKİ, Personel Destek Hizmetleri Başkanımız Selim ÖZEN ve Aydın Devlet Hastanesi Başhekim V. Kamil KAYHAN  katıldı.

SAĞLIKBAKANIİL DEĞERLENDİRME.jpeg