"Beyin Ölümü-Donör Bakımı-Aile Görüşmesi” Konulu Eğitim Yapıldı
26 Şubat 2020

Bakanlığımız ve Avrupa Birliği tarafından ortaklaşa yürütülen “Organ Bağışında Uyum İçin Teknik Yardım Projesi” kapsamında; İzmir Organ ve Doku Nakli Bölge Koordinasyon Merkezi (BKM), Türk Yoğun Bakım Derneği (TYBD), Organ Nakli Koordinatörleri Derneği (ONKOD) ve Türkiye Organ Nakli Vakfı (TONV) işbirliğiyle İlimiz Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi Konferans Salonunda “Beyin Ölümü-Donör Bakımı-Aile Görüşmesi” konulu eğitim yapıldı. Eğitime Müdürlüğümüz Sağlık Hizmetleri Başkanı Dr. Mete ERKİ, Başkan Yardımcısı Uzm.Dr.Pelin GENÇER ORUÇ ve İlimizde bulunan kamu, özel ve üniversite hastanelerinde görev yapan Sağlık Yöneticileri, Anestezi Uzmanları, Yoğun Bakım Uzmanları, Nöroloji Uzmanları, Beyin Cerrahi Uzmanları, Acil Tıp Uzmanları ve Organ Nakli Koordinatörleri katıldı. İzmir Organ ve Doku Nakli Bölge Koordinasyon Merkezi Koordinatörü Dr.Arzu OKUTAN, Organ ve Doku Nakli Bölge Koordinasyon Merkezi Sorumlu Hekimi Dr.Müge PADIR, Dokuz Eylül Üniversitesi Tıp Fakültesi Anesteziyoloji ve Reanimasyon Anabilim Dalı Yoğun Bakım Bilim Dalından Prof.Dr.Ali Necati GÖKMEN, Medical Park İzmir Hastanesinden Anesteziyoloji ve Reanimasyon Uzmanı Prof.Dr. Tayfun ADANIR, Adnan Menderes Üniversitesi Tıp Fakültesi Anesteziyoloji ve Reanimasyon Anabilim Dalı Yoğun Bakım Bilim Dalından Prof.Dr.İbrahim KURT ve Adnan Menderes Üniversitesi Uygulama ve Araştırma Hastanesi Organ Nakli Koordinatörü Hemşire Dilek ACAR konuşmacı olarak katıldı.

• DSC_0937.JPG
  • DSC_0938.JPG