Başhekim Uzm. Dr. Refik KUNT'a Veda Töreni Düzenlendi
26 Şubat 2020

Aydın Devlet Hastanesi Başhekimi Nöroloji Uzmanı Dr. Refik KUNT’un İzmir Demokrasi Üniversitesi’ne Öğretim Üyesi olarak atanması sebebiyle 05.04.2019 tarihinde Aydın Devlet Hastanesi toplantı salonunda veda programı düzenlendi.

Programa İl Sağlık Müdürümüz Dr. Fevzi YAVUZYILMAZ, başkanlarımız, hastane yöneticileri ve çalışanları katıldı.
Duygusal anların yaşandığı veda töreninde konuşma yapan Dr. Refik KUNT “İdareciliğim süresince biz büyük bir aile olduk ve ekip ruhuyla Aydın halkımıza  güzel hizmetler verdik. Sizlere çok teşekkür ederim hakkınızı helal edin” dedi.

İl Sağlık Müdürümüz Dr. Fevzi YAVUZYILMAZ ise konuşmasında “Refik kardeşimiz genç ve görevinde oldukça başarılı bir arkadaşımızdı kendisine yeni görevinde başarılar diliyorum yolu açık olsun” dedi. Ardından İl Sağlık Müdürümüz, Aydın Devlet Hastanemize  değerli katkılardan dolayı kendisine teşekkür ederek, plaket takdiminde bulundu.

• veda töreni (2,).JPG
  • veda töreni (3-1).JPG