Sağlık Bakanlığı Uçak Ambulansı 3 aylık Ceren için Havalandı
26 Şubat 2020

Adnan Menderes Üniversitesi Uygulama ve Araştırma Hastanesi’nde Metabolik Hastalığı nedeni ile yatmakta olan 3 aylık Ceren Sevim Korkmaz bebeğimiz için ileri tetkik ve tedavi ihtiyacı doğması üzerine Doktorları Aydın İl Ambulans Servisi Komuta Kontrol Merkezimiz ile irtibata geçmiş, yapılan görüşmeler sonucu Ankara Dr. Sami Ulus Kadın Doğum, Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde yer bulunmuş, sevki için Aydın İl Sağlık Müdürlüğümüz tarafından Sağlık Bakanlığı Hava Nakil Koordinasyon Birimi ile irtibata geçilerek uçak ambulans talep edilmiştir. Bakanlığımız tarafından talebimiz ivedilikle değerlendirilerek uçak ambulans tahsisi yapılmış; Hastamız Adnan Menderes Üniversitesi Uygulama ve Araştırma Hastanesi’nden 112 Kuvözlü Ambulansı ile Adnan Menderes Havalimanı’na nakledilmiş, buradan da Sağlık Bakanlığı Uçak Ambulansı ile Ankara iline nakli sağlanmıştır. Bebeğimize acil şifalar dileriz.

• 2.jpeg
  • 3.jpeg