14 Mart Tıp Bayramı Kutlamalarımız Devam Ediyor
26 Şubat 2020

14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla devam eden etkinliklerimiz kapsamında Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanı Dr. Aslı CANDAL, Sağlık Hizmetleri Başkanı Dr. Mete ERKİ İlimiz Efeler İlçe Sağlık Müdürlüğü,1 ve 4 Nolu Aile Sağlığı Merkezi, 112 Komuta Kontrol Merkezi ve Efeler KETEM Merkezi‘ni ziyaret ederek hekim ve sağlık çalışanlarının 14 Mart Tıp Bayramını kutladılar.

• tsm_asm_ketem_kkm_tıp_bayramı_kutlama (7).jpg
  • tsm_asm_ketem_kkm_tıp_bayramı_kutlama (9).jpg
  • tsm_asm_ketem_kkm_tıp_bayramı_kutlama (3).jpg
  • tsm_asm_ketem_kkm_tıp_bayramı_kutlama (8).jpg
  • tsm_asm_ketem_kkm_tıp_bayramı_kutlama (6).jpg
  • tsm_asm_ketem_kkm_tıp_bayramı_kutlama (1).jpg
  • tsm_asm_ketem_kkm_tıp_bayramı_kutlama (2).jpg
  • tsm_asm_ketem_kkm_tıp_bayramı_kutlama (4).jpg
  • tsm_asm_ketem_kkm_tıp_bayramı_kutlama (5).jpg

Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi tarafından organize edilen “14 Mart Tıp Bayramı” etkinliğine de katılarak hekimlerin ve sağlık çalışanlarının gününü kutladılar. Pasta kesimi ve kokteylin ardından program sona erdi.

• IMG_3357.JPG
  • IMG_3380.JPG
  • IMG_3376.JPG
  • IMG_3395.JPG
  • IMG_3404.JPG

Atatürk Devlet Hastanesi tarafından organize edilen “14 Mart Tıp Bayramı” etkinliğine de katılarak hekimlerin ve sağlık çalışanlarının gününü kutladılar. Pasta kesimi ve kokteylin ardından program sona erdi.

• atatürk_devlet_14_mart_tıp (1).jpg
  • atatürk_devlet_14_mart_tıp (3).jpg