Evde Sağlık Hizmetleri Değerlendirme Toplantısı Yapıldı
28 Ocak 2019

T.C. Cumhurbaşkanlığı 100 Günlük Eylem Planı’nda Bakanlığımıza ait görevler kısmında Evde Sağlık Hizmetleri Kapasitesinin Yüzde Yirmi Arttırılması hususunun yer aldığı belirtilmiştir. Söz konusu eylem planında yer alan görev gereğince Aydın Evde Sağlık Hizmetlerinin verimliliğinin ve kapasitesinin artırılmasına yönelik toplantı İl Sağlık Müdürümüz Dr. Fevzi YAVUZYILMAZ’ın başkanlığında Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanı Uzm.Dr. Selma ÖZCAN, Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkan Yardımcısı Uzm.Dr. Reha ARSAN, Evde Sağlık Hizmetleri Koordinatörü Dr. Samet ULUSOY’un ve evde sağlıktan sorumlu başhekim yardımcılarının katılımıyla 31.10.2018 tarihinde müdürlüğümüz toplantı salonunda gerçekleşmiştir.

• IMG_9870 - Kopya.JPG