Nazilli Devlet Hastanesi 4.Palyatif Bakım Hemşireliği Sertifikalı Eğitim Programı Başladı.
28 Ocak 2019

Nazilli Devlet Hastanesi 4. Palyatif Bakım Hemşireliği Sertifikalı Kurs Programı 8 Ekim 2018 - 26 Ekim 2018 tarihleri arasında Nazilli Devlet Hastanesinde düzenlenecek. Söz konusu programa bulundukları Sağlık kuruluşlarının Palyatif Bakım Merkezinde çalışan veya çalışması planlanan hemşireler, hemşirelik yetkisi almış ebeler ve sağlık memurları (toplum sağlığı) ile hemşirelik mezuniyet sonrası eğitim alan ve Türkiye’nin dört bir yanından gelen 13 hemşire katılıyor. Nazilli Devlet Hastanesinde düzenlenen 4. Palyatif Bakım Hemşireliği Sertifikalı Kurs Programına Nazilli Devlet Hastanesinden Emel KAPLANKIRAN, Yeliz GEZE, Çine Devlet Hastanesinden Meryem ERİKÇİ, Aydın Kadın Doğum Hastanesinden Eray ERASLAN, Konya Beyşehir Devlet Hastanesinden Fatih BEŞİL, Adana İmamoğlu Devlet Hastanesinden Aysel GEZGİN, S.B.Ü Van Eğitim ve Araştırma Hastanesinden Umut AYDOĞDU ve Ümit ÖNTİMUR, Balıkesir Bandırma Devlet Hastanesinden Meral KIBRISLI, Antalya Manavgat Devlet Hastanesinden Sibel ÇİÇEK, Muğla Fethiye Devlet Hastanesinden Şeyma ŞİŞMAN, Bayburt Devlet Hastanesinden Ayşe AYDIN ve Karaman Devlet Hastanesinden Nesrin GÖK olmak üzere 13 hemşire katılıyorlar. Programın tamamlanmasının ardından NDH. 4. Palyatif Bakım Hemşireliği Sertifikalı Kurs Programına katılan 13 hemşireye düzenlenen tören ile sertifikaları verilecek.

• DSC_4973 NDH.4.PALYATİF PROGRAMI KURSU BAŞLADI_.JPG
  • DSC_4976 NDH.4.PALYATİF PROGRAMI KURSU BAŞLADI_.JPG