Nazilli Devlet Hastanesi Yoğun Bakım Hemşireliği Sertifikalı Eğitim Programı
14 Kasım 2019

Yoğun Bakım Hemşireliği Sertifikalı Eğitim Programı 19 Kasım 2018 - 28 Aralık 2018 tarihleri arasında Nazilli Devlet Hastanesi’nde düzenlenecektir. Söz konusu Sertifikalı programına yoğun bakımda çalışan veya çalıştırılması planlanan (yoğun bakımda çalışacağını belgelemesi kaydıyla) hemşire, ebe (hemşire yetkisi almış) ve sağlık memurları (toplum sağlığı) katılabilir.

Başvuru yapmak isteyenlerin 5 Ekim 2018 - 19 Ekim 2018 tarihleri arasında Sağlık Bakanlığından tescilli ünvanı ile ilgili diploma fotokopisi, kimlik fotokopisi, yoğun bakımda çalıştığına veya çalıştırılacağına dair kurumundan onaylı belge, hemşire yetki belgesi (ebeler için), ekte bulunan başvuru formu nu doldurduktan sonra Başhekim ve Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürüne onaylatarak hastanemize resmi yazı ile başvuru yapmaları gereklidir.

Program Sorumlusu: Mehtap BAĞDU

e-posta:mehtap.bagdu@saglik.gov.tr